115 TL’ye düğünlerde şarkı söylüyordu milyoner oldu

Kaliforniya’dan Müzisyen Moses Lin’in İnanılmaz Başarı Hikayesi

Kaliforniya’dan Moses Lin, müzik tutkusunun peşinden giderek üniversite eğitimini bıraktı. İlk başlarda kafelerde üç saat çalarak sadece 3 dolar bahşiş alıyor, geçim sıkıntısı çekiyordu. Ancak asla pes etmedi. Yerel mekanlarda sahne almaya başladı, gitar dersleri vermeye başladı ve düğün müziği alanında kendine bir marka oluşturmayı başardı.

Bir arkadaşının düğününde sahne alması gerçek bir dönüm noktası oldu. Bugün ise Lin, Meghan Markle ve Oprah gibi ünlülerin düğünlerinde çalan prestijli bir sanatçı haline geldi. Hizmetleri 15.000 dolara kadar çıkarken, aylık kazancı 25-30 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca emlak yatırımları sayesinde pasif gelir elde etmeyi de başardı.

Tutumlu olması, özverili çalışması ve sürekli kendini geliştirme isteği sayesinde 30 yaşında milyoner olmayı başardı. Lin’in en büyük tavsiyesi ise “Zengin görünmek için değil, zengin olmak için yaşayın.”

Related Posts

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Otomobile kurşun yağdırdılar

İstanbul’da park yerinden çıkan otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaralandı.

AFAD: Ülkemizde toplam 485 diri fay segmenti bulunmaktadır

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye Deprem Tehlike Haritası’nda 485 diri fay segmenti bulunduğunu ve açık sarıdan koyu kırmızıya doğru değişen renklerin ivmenin düşükten yükseğe doğru artışını ifade ettiğini bildirdi.

PKK’lı terörist sınır kapısında yakalandı

Kilis’te, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan terör örgütü PKK üyesi S.E.A., tutuklandı.

İsrail Yemen’de Sana Havalimanı’na saldırdı

Yemen’deki Husiler, başkentteki Sana Havalimanı’na İsrail’in hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’nun diploması silindi

İstanbul Üniversitesi, diplomasını iptal ettiği İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diploma bilgisini üniversitenin veri tabanından sildi.

Rusya duyurdu: ABD ile Ukrayna müzakereleri sürüyor

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya ve ABD arasında Ukrayna’da devam eden savaşın sona erdirilmesi için görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir