Fatih Portakal o görüntüyü tekrar tekrar izletti: AKP’ye Erdoğan nasıl cevap veriyor?

2025 Yılında Yürürlüğe Girecek Yeni Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmalarında varılan sonucu kamuoyuna duyurdu.

Bakan Işıkhan, yapmış olduğu açıklamada, 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücretin net 22 bin 104 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

2025 yılı için belirlenen 22 bin 104 lira tutarındaki asgari ücret kararı, vatandaşlar arasında çeşitli tepkilere neden oldu.

Birçok vatandaş, açıklanan rakamın yetersiz olduğunu düşünerek, “22 bin 104 lira ile nasıl geçinilir?” sorusuna cevap aramaya başladı.

Medya Dünyasından Yorumlar

Öte yandan, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, 22 bin 104 lira olarak belirlenen asgari ücretin yetersizliğine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın benzer sözlerini hatırlattı.

Portakal, “Evin kirasını kim ödeyecek? Elektrik, su parasını kim ödeyecek? Çoluk çocuğun okul masrafını kim karşılayacak?” ifadelerini tekrarlayarak, tartışmalara katkıda bulundu. Kendi sorusunu ise şu şekilde öne sürdü:

– Sayın Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine nasıl karşılık vereceksiniz?

Related Posts

İsrail bayramda en az 100 Gazzeliyi öldürdü

İsrail ordusu bayramda da Gazze saldırılarına devam etti. Bayramın iki günü içinde en az 100 Gazzelinin yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Hamas’tan yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusu tarafından bayramın ilk iki günü yapılan saldırılara …

Marmara’dan sonra Akdeniz’de de müsilaj alarmı

Mersin Körfezi’ndeki ekosistemi incelemek için dalış yapan akademisyenler ve çevre gönüllüleri, deniz dibinde oluşan müsilajı su altı kameralarıyla kaydetti.

Akdeniz’de 3.2 büyüklüğünde bir deprem daha

Kandilli Rasathanesi, Akdeniz’de deprem meydana geldiğini duyurdu.

CHP’li Seçer: Türkiye’de hukuk yok

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı ve parti örgütü ile bayramlaştı.

‘Ferdi Zeyrek’ paylaşımı tepki çekmişti… CHP’li Ali Mahir Başarır’dan gerici Yeni Akit’e tepki!

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırılmasının ardından, Yeni Akit’in “Ferdi Zeyrek çarpıldı” şeklinde başlık atmasına tepki gösterdi. Başarır, “Bu utanç verici dili, bu körelmiş aklı, bu yozlaşmış vicdansızlığı milletimize şikayet ediyoruz. Sıradan hale getirdiğiniz bu kötülükte boğulun” ifadelerini kullandı.

Zelenski ‘Örümcek Ağı’ operasyonunu anlattı: Rus şoförlerin haberi yoktu

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD basınına verdiği röportajda, Rus bombardıman uçaklarına saldıran İHA’ları ülkeye sokan kamyon şoförlerinin durumdan haberdar olmadığını anlattı.