Bakırhan: Öcalan sorunun çözümü için yol haritası hazırlıyor

DEM Parti Eş Başkanı: Öcalan Yakında Bir Çağrı Yapabilir

DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, Abdullah Öcalan’ın yakın zamanda bir çağrı yapmaya hazırlandığını belirtti.

1 Ekim’de Türkiye’de yeni bir tartışma sürecinin başladığını aktaran Bakırhan, “Kürt sorunun çözümü yönünde adımlar atılıyor. Bu tartışmaların barışçıl bir sürece evrilebileceği konuşuluyor.” şeklinde konuştu.

Meseleyi diyalog ve müzakere yoluyla çözümlemek gerektiğinin altını çizen Bakırhan, “Yakında Öcalan’ın bir çağrı yapması bekleniyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bakırhan, “Kürt sorunun demokratik yöntemlerle çözümü için bir yol haritası oluşturuluyor.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Kaymakam, Tebrik Çiçeklerini Eğitime Dönüştürdü

Uzunköprü Kaymakamı, tebrik çiçeklerini satıp gelirini Kur’an kursu öğrencilerine bağışladı.

Hacılar Belediyesi Orman Yangınına Destek Veriyor

Hacılar Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde çıkan orman yangınıyla mücadeleye destek sağlamak amacıyla ekip ve araç gönderdi. Başkan Bilal Özdoğan, yangın riskine dikkat çekerek, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

İngiliz Turistin Cesedi Bulundu

Muğla’da kaybolan 79 yaşındaki İngiliz turist Joseph Gıfford’un cesedi bulundu.

Beşiktaş’tan Shakhtar’a Hazırlık

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk maçı için antrenman yaptı. Iddia Edilen taktik ve kondisyon çalışması.

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi’nin Gözlerden Uzak Büyüttüğü Kızları İlk Kez Sahneye Çıktı

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer’in kameralardan uzak büyüttüğü kızları Nazlı Bilginer, babasıyla birlikte Harbiye’de Sıla konserine katıldı. Annesine olan benzerliğiyle dikkat çeken Nazlı, sahneye davet edilerek Sıla’yla “Yan Benimle” şarkısında sürpriz bir düet yaptı.

Gaziantep’te meslek lisesinde yangın (2)

ÇATI AÇILDI, MÜDAHALE SÜRÜYORGaziantep’te Şehit Serdal Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mobilya atölyesinde çıkan yangında, atölyenin çatısı iş makineleri ile açıldı.