Polis ile iş insanı yumruk yumruğa kavga etti

Denizli’de Polis ile İş İnsanı Arasında Yol Vermeme Tartışması: Yumruk Yumruğa Kavga Çıktı

Denizli’de bir kadın sürücü, çocuklarıyla birlikte seyir halinde ilerlerken yayaya yol vermek için aracını yavaşlattı. Ancak arkadan gelen bir polis memuru, takip mesafesini koruyamadığı için kadın sürücünün aracına çarptı.

Olay yerine gelen kadının eşi ile polis memuru arasında yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek yumruk yumruğa bir kavgaya dönüştü.

Çevrede bulunan vatandaşlar ise olaya müdahale etmek yerine sadece izlemeyi tercih etti.

‘Çocuklarının Önünde Böyle Vuramazsın’

Olayla ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulunan Uzman Dr. Dağıstan Ayan, polisle kavga eden kişinin kız kardeşinin eşi olduğunu belirtti.

Ayan, olayı şu şekilde anlattı:

“Bu görüntülerde kavga eden kişi, kız kardeşimin eşi. Denizli’de tanınmış bir iş insanı. En nazik ve kibar insanlardan biri olabilir. Kız kardeşim aracıyla çocuklarıyla birlikte seyrederken yayaya yol vermek için yavaşladı ve bu polis memuru, hızlı gelmesi ve takip mesafesini koruyamaması nedeniyle duramayarak arkadan araca çarptı. Sonrasında eniştem olay yerine gelerek tartışmalara neden oldu ve maalesef bu kavga görüntülerini ortaya çıkardı. Ne olursa olsun, çocuklarının ve eşinin önünde bir insana vuramazsın. Sen devletin bir görevlisisin, eğer bir suç varsa gerekirse ekibi çağırır, adli işlem yaparsın. Vurmak haklı çıkmaz.”

Related Posts

Kütahya’da tefecilik operasyonu: 6 şüpheli gözaltında

Kütahya’da tefecilik yaptıkları iddia edilen 6 kişi, eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin 16 kişiyi mağdur ettiği öne sürülüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Besim Dutlulu oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Besim Dutlulu oldu

Namık Tan: İsrail-İran savaşının, PKK’nın silah bırakma sürecini durduracağını öngörmek aklın gereğidir

Namık Tan: İsrail-İran savaşının, PKK’nın silah bırakma sürecini durduracağını öngörmek aklın gereğidir

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Grönland’de

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Grönland’e gerçekleştirdiği ziyarette, İran-İsrail arasındaki gerilimin önümüzdeki saatlerde azalacağını umduğunu belirtti.

Jandarmanın silah sergisi ve köpek gösterileri ilgi gördü

Osmaniye’de, Jandarma Teşkilatı’nın 186’ncı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen silah ve teçhizat sergisi ile iz takip ve narkotik köpeklerinin gösterileri büyük ilgi gördü.

İsrail, Husi liderlerini hedef aldı

İsrail ordusu Yemen’deki Husi liderlerine yönelik hava saldırıları düzenledi.