Sivasspor’dan 4 Yeni Transfer

Sivasspor, Transfer Döneminde 4 Yeni Oyuncuyla Anlaştı

Spor dünyasında transfer hareketliliği devam ediyor. Trendyol 1. Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor, stoper pozisyonunda Çağlayan Menderes ve Mert Çelik ile orta saha oyuncuları Ahmet Abdullah Çakmak ve Kamil Fidan ile anlaşma sağladı.

Yeni transferlerin Bolu kampına katılarak takımla çalışmalara başladığı belirtildi. Sivasspor’un taraftarları, iç transferde atılan bu adımlarla gelecek sezon için umutlanmaya başladı.

Related Posts

72 ilde uyuşturucu operasyonları: Binlerce satıcıya darbe

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son iki haftada 72 ildeki uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendiğini duyurup bin 933 kişinin yakalandığını bildirdi.

Terör devletinden yeni katliam yöntemi: Çivili mühimmatla saldırıyor

Gazze’de 58 binden fazla Filistinliyi öldüren katil İsrail kana doymuyor. İşgalci gücün son olarak çivi yüklü mühimmatlarla Filistinlileri hedef aldığı ortaya çıktı. Terör devleti bu yolla ağır organ zedelenmesi ve iç kanama yoluyla daha çok Filistinliyi öldürmeyi planlıyor.

Aksaray’da Arkadaş Kavgası Bıçaklı Saldırıya Dönüştü

İki arkadaşın tartışması kavgaya dönüşerek karşılıklı bıçaklama ile sonuçlandı; her ikisi yaralandı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş derken Kerem Aktürkoğlu’na dev talip

İsmi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Kerem Aktürkoğlu’na Milan talip oldu. İtalyan devi, milli oyuncu için Benfica’ya 20 milyon euroluk resmi teklif yapacak.

Fenerbahçe’den Rashford’a rekor teklif

Kanat transferi isteyen ve yönetime eski öğrencisi Marcus Rashford’ın ismini veren Jose Mourinho, bu transferin bir an önce bitirilmesini istedi. Fenerbahçe rekor teklif hazırlığında.

Mardin’de Miras İçin Bombalı Cinayet Girişimi

Mardin’de miras kavgası yüzünden babasını bombayla öldürmeye teşebbüs eden 4 sanığa 29 yıl hapis isteniyor.