72 ilde uyuşturucu operasyonları: Binlerce satıcıya darbe

İçişleri Bakanlığı’ndan Uyuşturucu Operasyonlarıyla İlgili Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirtti. Son iki hafta içerisinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda Bursa’dan Erzincan’a kadar birçok ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlara toplamda 3 bin 720 ekip, 6 bin 130 personel, 21 hava aracı ve 62 narkotik dedektör köpeğinin katıldığını açıklayan Yerlikaya, binlerce şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

Binlerce Uyuşturucu Maddesi ve Hap Ele Geçirildi

Operasyonlar sonucunda 927 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 296 bin uyuşturucu hap ele geçirildiği vurgulayan Bakan Yerlikaya, toplamda bin 933 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Yerlikaya ayrıca, operasyonlarda emeği geçen valileri, Cumhuriyet Başsavcılarını, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve il emniyet müdürlerini tebrik etti ve uyuşturucuyla mücadelenin sadece bir güvenlik sorunu olmadığını, aynı zamanda geleceğimizi de ilgilendiren bir konu olduğunu vurguladı.

Related Posts

Avcılar’da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı, 2 Polis Gözünden Yaralandı

Sosyal medya tartışması sonrası Avcılar’da çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı, 2 polis gözünden.

Eski Eş Bıçakladı: Demet Akarsu Hayatını Kaybetti

İzmir’de Demet Akarsu, eski eşi Halil Tezkorkmaz tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Zelenski’den Rusya’ya üçüncü tur müzakereler için teklif

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky, Rusya’ya üçüncü tur müzakerelerin gelecek hafta yapılmasını teklif etti.

İran’ın en büyük petrol rafinerisinde yangın paniği

İran’ın en büyük petrol rafinerilerinden birinde yangın çıktı. Yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Kandırıldığını bilmiyordu: Evlenmek için 760 km katetti

76 yaşındaki Belçikalı bir adam, dolandırıcılar tarafından kandırıldığını fark etmeyerek çevrim içi ortamda tanıştığı kişi ile tanışmak için 760 kilometre katetti ancak eli boş döndü.

Hatalı park uyarısına dayak

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir kişi, hatalı park yüzünden kız arkadaşını uyaran esnafı dövdü.