Düğünde şok eden görüntü: Eltisi içeceğine ilaç attı

Ankara’da Antidepresan İlaç İçeceğine Karıştırıldı İddiasıyla Dava Açıldı

Ankara’da yaşayan bir kadın, eltisi tarafından içeceğine antidepresan ilaç karıştırıldığını iddia ederek dava açtı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, Necla Üstünel, 2023 yılında oğlunun düğünü için gittikleri kuaförde içtiği içeceğin ardından fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

Olay anına ait görüntülerde, Üstünel’in eltisinin bir şişeden sıvı döküp bardağa içecek doldurduğu tespit edildi.

Şüpheli elti, savunmasında sürekli kullandığı ilacı kendi içeceğine koyduğunu, ancak eltisinin rahatsızlanması üzerine bardakların karıştığını fark ettiğini belirtti.

Ankara 70. Asliye Ceza Mahkemesi, iki yıl süren yargılamanın ardından davalı kadını “taksirle yaralama” suçundan 56 gün adli para cezasına çarptırdı ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Necla Üstünel ise karara itiraz etti.

Necla Üstünel, basına yaptığı açıklamada, iki yıl önce düğün günü kuaförde hazırlanırken eltisinin kendilerine içecek ikram ettiğini ve içerken boğazında yanma hissettiğini aktardı.

Üstünel, oğlunun doktor arkadaşının bacağındaki şişlikleri fark etmesiyle hastaneye kaldırıldıklarını ve ilk olarak beyin travması teşhisi konulduğunu belirtti.

Üstünel, tansiyon hastası olduğunu ve olay sonrasında raporlu antidepresan tedavisi görmeye başladığını iddia etti.

“En Güzel Günümüzü Zehir Etti”

Necla Üstünel, eltisinden şikayetçi olarak “En güzel, en özel günümüzü zehir etti. Asla affetmeyeceğim. Davamdan geri çekilmeyeceğim.” şeklinde konuştu.

Üstünel’in avukatı Burcu Aslan, davalının mahkemede “Bu ilacı ben kullanıyorum ve yanlışlıkla eltime verdim” savunmasında bulunduğu için “taksirle yaralama” suçundan iddianame düzenlendiğini ve mahkemede kabul edildiğini belirtti.

Aslan, sanığın taksirle yaralamadan adli para cezası aldığını ve cezanın ertelendiğini ifade ederek, ellerindeki görüntüleri mahkemeye sunduklarını ve kasten yaralama olduğunu iddia ettiklerini söyledi.

Related Posts

TRT dizisine dahil olmuştu: Ünlü oyuncudan Erdoğan’a övgü dolu sözler

Eski “Çok Güzel Hareketler Bunlar” oyuncusu Metin Yıldız, katıldığı bir televizyon programında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini “Türkiye’yi yönetmek herkesin harcı değildir.” sözleriyle açıkladı. Yıldız’ın açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Anız yangınının sıçradığı ev hasar gördü

Samsun’un Havza ilçesinde anız yangının dolayı bir evde hasar meydana geldi.

Kafesler patladı, haberi duyan baraja koştu

Kastamonu’da bir barajda bulunan somon çiftliğinin kafesi yırtıldı. Binlerce balığın baraj gölüne dağıldığı haberini alanlar, oltalarını kapıp baraja koştu.

Kilit hükümlü Maxwell, Epstein skandalında 100 ismi ifşa etti

Epstein’in cinsel ticaret skandalı davasında, eski kız arkadaşı Maxwell, “kurbanlara karşı suç işlemiş olabilecek” diğer kişilerin isimlerini açıkladı.

Hatay’da 2 asker şehit oldu… CHP’den sert tepki: ‘Askerimizin canına kıyanlar vatan hainidir!’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı’nda aşırı sıvı kaybına bağlı kandaki sodyum düzeyinin sebep olduğu çoklu organ yetmezliği nedeniyle 2 askerin şehit olmasına ilişkin “Bu topraklar şehitlerimizin kanıyla vatan oldu. Ama artık evlatlarımızı cephede değil, kışlada ihmalle kaybediyoruz!” dedi.

Tekirdağ’da iki kişiye çarpan alkollü doktor tutuklandı

Tekirdağ Çorlu’da arabasıyla kaldırımda yürüyen iki genç kıza çarpıp yaralanmasına neden olan alkollü göz doktoru çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.