Aksaray’da müstakil evde yangın çıktı: 1 ölü

Süleyman Uz’a ait Setik Yaylası’ndaki ev yangınında hayatını kaybetti

Aksaray’ın Setik Yaylası’nda 53 yaşındaki Süleyman Uz’a ait müstakil evde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, evde Uz’un cansız bedenine ulaştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Uz’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından Uz’un cenazesi, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeni ise henüz netlik kazanmadı.

Related Posts

Rusya Donetsk’te 2 yerleşim birimini ele geçirdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde iki yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi.

Cezaevinden valizle firar

Fransa’da bir mahkumun tahliye olan koğuş arkadaşının valizine saklanarak cezaevinden firar ettiği bildirildi.

Pezeşkiyan’dan savaşa karşı diplomasi mesajı

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, savaş ve çatışmanın tekrarlanmasını engellemek için diplomasiyi güçlendirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Erdoğan’dan Aliyev ve El Sudani ile yoğun diplomasi trafiği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Irak Başbakanı El Sudani ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde “Terörsüz Türkiye” süreci, Güney Kafkasya’da barış, bölgesel güvenlik ve ekonomik iş birliği konuları ele alındı.

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Dolunay görsel şölen sundu: Eşsiz bir manzara oluşturdu

Manzarayı izlemek isteyen çok sayıda vatandaş, Ahlat sahiline akın etti. Ahlat iskelesine toplanan vatandaşlar, ay ışığının Van Gölü üzerinde oluşturduğu büyüleyici yansımayı hayranlıkla izledi. Gecenin sessizliğinde ay ışığıyla dans eden yakamoz …