Antalya’da Araç Sayısı 1.5 Milyonu Aştı

Antalya, Isparta ve Burdur’da Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı Açıklandı

Antalya’da trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt sayısı 1 milyon 594 bin 194’e ulaşırken, Isparta’da bu rakam 231 bin 777, Burdur’da ise 176 bin 758’e yükseldi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2025 yılı Mart ayı Motorlu Kara Taşıtları verilerine göre, Mart ayında Türkiye genelinde toplam 195 bin 682 taşıt trafiğe kaydedildi ve toplam kayıtlı araç sayısı 31 milyon 788 bin 619’a ulaştı. Bölgede, Antalya, Isparta ve Burdur’daki taşıt sayıları dikkat çekici seviyelere ulaştı.

Antalya’da Araç Sayısı 1,5 Milyonu Aştı

Kültür ve turizm başkenti Antalya’da Mart ayı sonunda trafiğe kayıtlı araç sayısı 1 milyon 594 bin 194 olarak açıklandı. Yaz sezonuna girilirken artan araç sayısı, bireysel kullanımın ve turizmin bölgedeki etkisini bir kez daha ortaya koydu.

Isparta’da 231 Bin Araç Yollarda

Göller Yöresi’nin önemli şehirlerinden Isparta’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart sonu itibarıyla 231 bin 777’ye yükseldi. Tarım ve eğitim şehri olarak bilinen Isparta’da bireysel araç kullanımında belirgin bir artış yaşandığı görüldü.

Burdur’da Taşıt Sayısı 176 Bini Geçti

Burdur’da Mart ayı sonunda trafiğe kayıtlı araç sayısı 176 bin 758’e ulaştı. Kentte kırsal bölümlerde traktör ve kamyonet gibi araçların öne çıktığı, bireysel araç tercihinin devam ettiği kaydedildi. – ANTALYA

Related Posts

Düzce, 13 bin 461 ton iç fındık ihraç etti

Düzce’den Avrupa Birliği (AB) ülkelerine yılın ilk 6 ayında 13 bin 461 ton iç fındık ihraç edildi.

Gökyüzünde kripto çağı başlıyor

Emirates havayolları, ödeme yöntemlerine kripto para eklemek için ön anlaşma imzaladı.

Mazot koptu gidiyor: Litresi 55 TL’yi aştı

Akaryakıt fiyatları yeniden alev aldı. Döviz kuru, ham petrol fiyatları ve ÖTV artışları derken; 9 Temmuz itibarıyla motorine gelen 1,20 TL’lik yeni zamla birlikte, litre fiyatı birçok şehirde 55 TL’nin üzerine çıktı.

Aylık en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal enstruman “Devlet İç Borçlanma Senedi” oldu

Son bir yıla bakıldığında en çok reel getiriyi külçe altın sağladı

Türkiye otomotiv sektörü yılın ilk yarısında tarihi rekor kırdı

Otomotiv sektörü, bu yılın ocak-haziran döneminde 19 milyar 986 milyon 716 bin dolarla tüm zamanların en yüksek ilk 6 aylık ihracatına imza atarken, sektörün toplam ihracattaki payı da yüzde 15,2 olarak hesaplandı.

Erdoğan ve emeklileri topa tuttu: Adam zam vermiyor ama biz hala alkışlıyoruz!

Artvin merkezde kurulan haftalık halk pazarındaki durgunluk esnafı zorluyor. Pazar esnafı, meyve fiyatlarındaki artıştan ve satış yapamamaktan şikâyetçi. Pazarcı Seydullah Kara, fiyatların yüksekliğine dikkat çekerek, “Pazarın en yüksek fiyatı ne …