Batman’da Balkonundan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Gülistan Yılmaz Batman’da Hayatını Kaybetti

BATMAN’da, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yaşanan üzücü bir olayda, 53 yaşındaki Gülistan Yılmaz isimli kadın, apartmanın 3. katındaki dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Henüz net bir nedeni bilinmeyen düşme sonucunda ağır yaralanan Yılmaz’a, olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri müdahale etti. Ancak tüm çabalara rağmen Yılmaz kurtarılamadı ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Batman Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor. Haber-Kamera: Bayram AYHAN/BATMAN

Related Posts

Aksaray’da Arkadaş Kavgası Bıçaklı Saldırıya Dönüştü

İki arkadaşın tartışması kavgaya dönüşerek karşılıklı bıçaklama ile sonuçlandı; her ikisi yaralandı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş derken Kerem Aktürkoğlu’na dev talip

İsmi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Kerem Aktürkoğlu’na Milan talip oldu. İtalyan devi, milli oyuncu için Benfica’ya 20 milyon euroluk resmi teklif yapacak.

Fenerbahçe’den Rashford’a rekor teklif

Kanat transferi isteyen ve yönetime eski öğrencisi Marcus Rashford’ın ismini veren Jose Mourinho, bu transferin bir an önce bitirilmesini istedi. Fenerbahçe rekor teklif hazırlığında.

Mardin’de Miras İçin Bombalı Cinayet Girişimi

Mardin’de miras kavgası yüzünden babasını bombayla öldürmeye teşebbüs eden 4 sanığa 29 yıl hapis isteniyor.

Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu Yenilendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesindeki ilçe stadyumunu baştan sona yenileyerek modern bir spor tesisi haline getirdi. Yapılan yenilikler arasında engelli tribünü, yeni soyunma odaları ve diğer altyapı çalışmaları yer alıyor.

Sivasspor’dan 4 Yeni Transfer

Sivasspor, Çağlayan Menderes, Mert Çelik, Ahmet Abdullah Çakmak ve Kamil Fidan ile sözleşme imzaladı.