Bolu Dağı’nda kar ve sis: Görüş mesafesi düştü

Kara yolunun Bolu kısmında kalan Abant kavşağı ve Seymenler ile Düzce bölümünde yer alan Bakacak, Karanlıkdere ve Taşaltı mevkilerinde kar yağışı aralıklarla devam etti.

Sisin de etkili olduğu güzergahta görüş mesafesi yer yer 40 metreye kadar düştü.

Bölgede kara yolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürdü.

ZİNCİRE DİKKAT!

Trafik ekipleri de Bolu Dağı geçişini kullanacak sürücülerden yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamalarını, araçlarında zincir bulundurmalarını istedi.

Öte yandan Bolu kent merkezinde ile Düzce’de Kalıcı Konutlar bölgesinin yüksek kesimlerinde de aralıklarla kar yağışı görüldü.

Düzce’yi D-100 kara yoluna bağlayan Kuzey Çevre Yolu’nun güney kısımlarında ise sürücüler, sis nedeniyle yavaş ilerledi.

Related Posts

Ömer Çelik’ten Erdoğan’ın ‘tarihi konuşması’ öncesi davet…

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın sabah saat 10.00’da açıklamada bulunacağını belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı yarın sabah konuşmayı dinlemeye davet ediyoruz” dedi.

Dolunay görsel şölen sundu: Eşsiz bir manzara oluşturdu

Manzarayı izlemek isteyen çok sayıda vatandaş, Ahlat sahiline akın etti. Ahlat iskelesine toplanan vatandaşlar, ay ışığının Van Gölü üzerinde oluşturduğu büyüleyici yansımayı hayranlıkla izledi. Gecenin sessizliğinde ay ışığıyla dans eden yakamoz …

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Avustralyalı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Wong ile görüştü.

İmamoğlu’nu ziyaret edecekti: Dervişoğlu’nun Silivri ziyareti ertelendi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun bugün yapacağı Silivri Cezaevi ziyaretinin ertelendiği duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.