Bursa’da Gençler Sıcaktan Kaçış Yolu Buldu

Bursa’da Gençler Sıcaktan Bunalınca Serinlemek İçin Kanala Daldı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde hava sıcaklığının 40 dereceyi göstermesiyle gençler, serinlemek için ilginç bir yöntem buldu. Artan sıcaklık ve yüksek nemle birlikte insanlar, serinlemek için deniz veya havuz arayışına girdi. Ancak denize ya da havuza ulaşma imkanı olmayan gençler, Fevzidede Mahallesi’ndeki tarımsal sulama kanalını tercih etti.

Gençler, köprü üzerinden kanala atlayarak serinleme yolunu seçti. Akıntıya karşı önlem olarak köprüye halat bağlayan gençler, güvenliklerini sağlayarak serinlemeye başladı. Onlar için bir gelenek haline gelen sulama kanalında keyifli vakit geçiren gençler, suyun tehlikeli olabileceğini kabul etmelerine rağmen sıcak havalarda başka alternatiflerinin olmadığını belirtti.

Toplumda farklı tepkilere neden olan bu durumu norm olarak gören gençler, zaman zaman güvenlik güçlerinin bölgede devriye gezmelerine rağmen yüzmeye devam etmeye çalıştıklarını dile getirdi. Sıcaklığın etkisiyle serinlemek için alışılmadık bir yöntem tercih eden gençler, emniyet ekipleri tarafından yakalanmamak için dikkatli olmaya özen gösteriyor.

Bu olay, hava sıcaklığının insanları farklı ve yaratıcı yöntemler bulmaya teşvik ettiğini gösteriyor. Mustafakemalpaşa’nın gençleri, sıcaklığın getirdiği zorluklara karşı ilginç bir çözüm bulurken, aynı zamanda birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkarıyor.

Related Posts

Özgür Özel: 19 Mart darbesi olmasaydı yüzde 43’e indirdikleri faiz şu an belki de yüzde 30 olacaktı

Özgür Özel: 19 Mart darbesi olmasaydı yüzde 43’e indirdikleri faiz şu an belki de yüzde 30 olacaktı

Özgür Özel’den yangında hayatını kaybeden gönüllüler için AKUT’a taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’deki orman yangınına müdahale sırasında 5 gönüllüsü vefat eden Arama Kurtarma Derneği’nin (AKUT) Ankara Operasyon Merkezi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Birçok ilde gökyüzünde parlak ışık görüldü

Elazığ ve Kayseri başta olmak üzere birçok ilin semalarında gece saatlerinde görülen ışık hüzmesi heyecanlandırdı.

Türkiye-Rusya-Ukrayna Üçlü Toplantısı İstanbul’da başladı

Rusya-Ukrayna üçüncü tur barış görüşmeleri açılışında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Nihai hedef elbette ki barışa giden yolu inşa edecek bir ateşkestir. Ev sahibi olarak rolümüz iki tarafın da kendisini güven içinde hissedeceği bir müzakere ortamı sağlamaktır” dedi.

Özgür Özel, İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu tutuklu bulunduğu Marmara Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda ziyaret ediyor. Özel CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un babası Muharrem Aygun⁠’un cenaze törenine katılacak, Bakırköy’de “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde konuşacak.

Sivasspor’un Arnavut golcüsüne Suudi kancası

Sivasspor’un Arnavut golcüsü Rey Manaj, Birleşik Arap Emirlikleri Pro Ligi ekiplerinden Al Sharjah’a transfer olmaya hazırlanıyor.