Gaziantep uçağında arı alarmı

Bu sabah Gaziantep-Ankara seferi yapmaya hazırlanan AJet uçağında arı paniği yaşandı. Uçak kalkışa hazırlanırken içeride bir arı olduğu fark edildi. Yolcular kabin görevlilerine durumu bildirdi.

Hava SosyalMedya’nınpaylaşımına göre arı paniği nedeniyle kalkışa hazırlanan uçak yeniden aprona döndü. Tüm ekip harıl harıl uçağa rötar yaptıran arıyı aramaya başladı.

Aralamalara rağmen arı bir türlü bulunamayınca yolcuların uçaktan indirilmesine ve bekleme salonuna alınmasına karar verildi.

DİKKATLİ YOLCU ARIYI YAKALADI

Kabin ekiplerinin araması sonuç vermeyince yolcular uçağı terk etmeye hazırlandı. Tam bu sırada, uçaktan inmeye hazırlanan bir yolcu arıyı bulup öldürdü.

Uçaktaki arı paniği “eli çabuk yolcu”nun müdahalesiyle sona erdi.

Uçak rötarlı da olsa havalandı.

Related Posts

Göztepe’de parladı, teklif üstüne teklif yağdı

Göztepe’nin genç futbolcusu Anthony Dennis, transferin dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

ABD Başkanı Trump’ın dünya liderleriyle telefon diplomasisi: ‘Emmanuellllll’ ile ‘Donaldddddd’ | En çok kimlerle konuşuyor?

ABD Başkanı Trump’ın dünya liderleriyle telefon diplomasisi: ‘Emmanuellllll’ ile ‘Donaldddddd’ | En çok kimlerle konuşuyor?

Alman Vatandaşı İslam’a Geçti

Mudanya’da yaşayan İna Dorrothee, Müslüman olmak için Müftülüğe başvurarak ihtida töreni düzenledi.

ABD’de yolcu uçağında alarm: 179 kişi tahliye edildi

ABD’nin Denver eyaletindeki Denver Uluslararası Havalimanı’nda kalkış sırasında bir yolcu uçağında panik anları yaşandı. Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamada, American Airlines şirketine ait Boeing 737 MAX 8 modeli uçağın …

TRT dizisine dahil olmuştu: Ünlü oyuncudan Erdoğan’a övgü dolu sözler

Eski “Çok Güzel Hareketler Bunlar” oyuncusu Metin Yıldız, katıldığı bir televizyon programında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini “Türkiye’yi yönetmek herkesin harcı değildir.” sözleriyle açıkladı. Yıldız’ın açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Düğünde şok eden görüntü: Eltisi içeceğine ilaç attı

Ankara’da oğlunun düğününde eltisi tarafından içeceğine “ilaç” konulduğunu iddia eden Necla Üstünel, dava açtı.