Hepsi gümrük kaçağı… Adana’da ‘makaron’ operasyonu: 2 milyon 350 bin adet ele geçirildi!

Sarıhamzalı Mahallesi’nde Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi’nde polis ekipleri, şüpheli bir kamyoneti durdurarak arama yaptı. Yapılan arama sonucunda araçta 2 milyon 350 bin adet gümrük kaçağı makaron bulundu.

Tutuklandı

Ele geçirilen gümrük kaçağı makaronların piyasa değerinin 1 milyon 175 bin TL olduğu belirlendi. Kamyonet sürücüsü ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Related Posts

Sakarya’da orman yangını

Sakarya’nın Geyve ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, ekiplerin ve vatandaşların zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

DEM Parti heyeti Öcalan ile İmralı’da görüştü

DEM Parti heyeti, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı’da bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, “Öcalan ile iki buçuk saat süren oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Atılacak yeni adımlarla birlikte sürecin gereklerini yerine getirme hususunda herkese, hepimize sorumluluklar düştüğünü ifade etti.” denildi.

14 yıl sonra ilk ziyaret!

İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy 14 yıl sonra Suriye’ye ilk resmi ziyareti gerçekleştirdi.

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul’da kontrolden çıkan vinç 18 aracı biçti

İstanbul’da sürücüsünün kontrolünden çıkan vinç, park halindeki 18 araca çarptı.

AKP’li Sayan’dan belediye operasyonları için dikkati çeken iddia: Bu sadece ‘le le’si, bir de ‘lo lo’su var ki, orası tam bir felaket

AKP’li Sayan’dan belediye operasyonları için dikkati çeken iddia: Bu sadece ‘le le’si, bir de ‘lo lo’su var ki, orası tam bir felaket