Kartalkaya’daki bilirkişi heyeti, oteldeki incelemelerini tamamladı

Kartalkaya’daki Otel Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti: Heyet İncelemelerini Tamamladı

Kartalkaya kayak merkezinde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin soruşturma devam ediyor.

Adalet Bakanlığı tarafından görevlendirilen İstanbul Teknik Üniversitesi’nde görevli akademisyenlerden oluşan heyet, yangının yaşandığı otele ikinci kez geldi. Bugünkü incelemelere heyetin yanı sıra savcılar da katıldı.

Güvenlik önlemleri alınan binaya jandarma, itfaiye ve AFAD personeli eşliğinde çantalarla giriş yapan heyet, yaklaşık 3,5 saat süren inceleme gerçekleştirdi.

Heyet, yaptığı incelemelerin ardından delil torbalarıyla bölgeden ayrıldı.

Related Posts

Kilis’te uyuşturucu operasyonu! 3 kişi tutuklandı

Kilis’te polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şahıstan 3’ü tutuklandı.

Büyükçekmece’de helikopter kazasında 7 kişi ölmüştü: Karar verildi

Büyükçekmece’de 7 kişinin öldüğü helikopter kazasına ilişkin davada karar çıktı. Mahkeme, helikopterin çarptığı kulenin inşaat firmasının yetkili ortaklarından sanıklar Osman Naci Endem ve Tamer Tunca’yı “taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma” suçundan 7 yıl 6’şar ay hapisle cezalandırdı.

Son Dakika… Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ile görüşmek için Silivri’de!

Son dakika gelişmesi… CHP lideri Özgür Özel, tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile görüşmek için Silivri’ye geldi.

Zonguldak’ta bin 540 sentetik uyuşturucu ele geçirildi: 4 gözaltı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Ekiplerce düzenlenen operasyonda 1540 sentetik uyuşturucu ecza ele geçirildi.

Köpeğinin DNA testini ChatGPT’ye gönderdi, çıkan sonuç akıl almazdı!

Amazon’dan alınan köpek DNA testi sonuçlarını ChatGPT’ye yükleyen Sandra, genetik karışımı temel alan yapay zekâ ile barınaktan sahiplendiği Rayko’ya tıpatıp benzeyen ultra gerçekçi bir fotoğraf elde etti.

CHP’li Emir’den Hakan Fidan’a diploma sorusu: “YÖK denkliği var mı?”

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın lisans eğitimi aldığı belirtilen Maryland Üniversitesi’nin Almanya’daki birimi için YÖK denkliğinin olup olmadığını sorguladı. Emir, konuyla ilgili soru önergesi verdiğini ve Fidan’ın kamuoyunu aydınlatmak zorunda olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir