
Fenerbahçe’de hazırlık döneminin öne çıkan isimlerinden olan Fred’in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.
Takımdan ayrılma ihtimali kuvvetli olan ama İsmail Kartal’ın da güvendiği isimlerin başında gelen Brezilyalı futbolcunun menajerinin transfer için Türkiye’ye geldiği iddia edildi.
MENAJERİ FENERABAHÇE’NİN TALEPLERİNİ ÖĞRENECEK
Brezilya basınında yer alan haberde Fred’in menajerinin Türkiye’ye geldiği ve ayrılık için Fenerbahçe’nin taleplerini öğreneceği aktarıldı.
Deneyimli orta sahaya ülkesinin ekiplerinden Atletico Mineiro talip ve Fred de Mineiro’da oynamaya sıcak bakıyor.

“KARARI BEKLEMEMİZ GEREKİYOR”
Atletico Mineiro CEO’su Pedro Daniel, Brezilya’da yaptığı açıklamada Fred’le görüştüklerini duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:
“Kendisiyle bazı görüşmeler yaptığımız kamuoyunun bilgisi dahilinde, ancak bu karar bizim için değil, sözleşmesinin bulunduğu kulüp için daha önemli. Bu çok iyi bir piyasa fırsatı. Türk piyasasında yabancı oyuncu sayısında bir değişiklik gördük. Dolayısıyla orada bir hareketlilik olabilir, ancak bu kararların verilmesini beklememiz gerekiyor.”

